Nationala

Selecționer nou, conflictul Steaua - națională rezistă » Reghe îl contrează pe Daum: "Credeam că are altă mentalitate. Ar trebui să ne lase pe noi în pace"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 august 2016

După ce a avut "meciuri" și cu Anghel Iordănescu, Laurențiu Reghecampf rămâne în pressing agresiv la adresa staff-ului naționalei.

Antrenorul Stelei a susținut azi o conferință presărată cu mai multe "săgeți" în direcția lui Daum. 

Reghecampf susține că nu știa de interesul echipei naționale pentru convocarea lui Florin Niță și i-a transmis selecționerului să nu mai vorbească despre Steaua.

"Nici nu am știut că Niță era în vederea selecționerului, cred că Niță trebuia să fie primul chemat, nu văd de ce iese selecționerul să vorbească despre Steaua. Selecționerul ar trebui să ne lase pe noi în pace.

Eu am înțeles că Daum este un antrenor cu altă mentalitate, dar văd că încet, încet se repetă ce era înainte. Cred că e mai bine să se concentreze la ce are de făcut acolo.

Are dreptate că nu a fost pus bine meciul cu Iași, dar dacă am hotărât acest lucru cu cei de la Iași și de la Federație nu văd de ce mai sunt aceste discuții. Dacă am stabilit un lucru, să rămână așa", a spus antrenorul Stelei la conferința de presă dinaintea meciului cu Poli Iași.

Informațiile de ieri susțineau că Steaua nu a fost de acord să-l lase pe Niță la națională înaintea meciului cu Poli Iași. Steliștii au acceptat iniţial, dar au pus condiţia ca Valentin Cojocaru să nu mai meargă la naţionala U21 şi să vină de urgenţă la echipă pentru meciul cu moldovenii. Dar acest lucru nu s-a putut, dinamovistul Brănescu fiind suspendat pentru primul meci al naţionalei mici.

Vezi AICI ce a spus Christoph Daum despre neconvocarea lui Niță și restul declarațiilor de la conferința de presă


"Dacă Niță nu a fost convocat la început, înseamnă că nu merită să fie convocat. Sper că Reghe știe că echipa o face selecționerul și nu altcineva." Andrei Vochin, oficial FRF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.