Liga 1

VIDEO+FOTO » STEAUA - POLI IAȘI 1-1 » Ciuruită de absențe, echipa lui Reghe a smuls un egal pe o Național Arena pustie

+10 Foto
Foto: Alex Nicodimk (Gazeta Sporturilor)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 31 August 2016

Steaua și Poli Iași au terminat la egalitate în restanța din prima etapă a Ligii 1, scor 1-1, după golurile lui Vîlceanu și Bole. Roș-albaștrii rămân în continuare pe primul loc.

Vezi meciul liveTEXT

STEAUA - POLI IAȘI 1-1  (VIDEO)
Au marcat: Vîlceanu 20 / Bole 42
Cartonaș roșu: Onțel 56

Ieșenii au pornit cu toate forțele la atac, încă din primul minut, iar fundașul Mitrea a fost nevoit să intervină la prima minge trimisă de Țigănașu în careu pentru Cristea. În minutul 11, Muniru respinge și el o minge periculoasă.

După un sfert de oră, Boldrin a ieșit la rampă după o pasă venită de la De Amorim, s-a apropiat de poartă, dar șutul său a fost respins cu greu în corner de Grahovac.

Steaua a deschis scorul în minutul 20, când De Amorim a pasat cu călcâiul, Momcilovici a centrat de pe stânga, balonul a trecut prin fața lui Boldrin și a ajuns la Vîlceanu, care și-a driblat un adversar și a înscris din 7 metri.

3.227 de suporteri
au văzut meciul de pe Arena Națională

Egalarea moldovenilor a avut loc cu 3 minute înainte de finalul primei reprize după o greșeală a portarului Niță la șutul de la distanță a lui Bole.

În minutul 57, meciul vicecampioanei României s-a complicat după cartonașul roșu primit de atacantul Onțel, intrat la pauză în locul lui Botă. Vârful roș-albaștrilor a avut o intrare urâtă asupra lui Ionuț Voicu.

Steaua continuă să rămână lider cu 14 puncte, în timp ce Poli Iași urcă până pe locul 5, cu 9 puncte.

Laurențiu Reghecampf nu s-a putut baza pe 12 jucători, care au fost fie accidentați, fie plecați la naționalele lor: Toșca, Filip, Golubovici, Pintilii, Hamroun (accidentați, ultimul transferat). Enache, Achim, Ad. Popa (la echipa națională), V. Cojocaru, Ov. Popescu, Fl. Tănase, Tudorie (primul transferat, restul la naționala U21)

 

 

 

Echipele de start:

Steaua: Niță - Vîlceanu, Tamaș, Mitrea, Momcilovici - Sulley Muniru, Bourceanu (cpt) - Aganovici, Boldrin, De Amorim - Bota
Rezerve: Poiană - Simion, Mihai, Mihalcea, Dan Popescu, Enceanu, Onțel

Poli Iași: Grahovac - Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ciucă, Țigănașu - Bole, Mitici, Târșa, V. Gheorghe - Cristea
Rezerve: Badic, Caparco, Chelaru, Ciucur, M. Martin, Piccioni, Saric

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.