Liga 1

EXCLUSIV Dinamo a dorit un fotbalist ce se anunța o mare promisiune a fotbalului spaniol » Și el e fratele unui jucător celebru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 august 2016

Dinamo a căutat și încă mai caută fotbaliști pentru compartimentul ofensiv. Unul dintre jucătorii propuși "câinilor" a fost o mare promisiune a fotbalului spaniol în urmă cu un deceniu.

Este vorba de Aaron Niguez, 27 de ani, crescut la Valencia, ultima dată la Braga, în Portugalia, care a avut discuții cu reprezentanții grupării din Ștefan cel Mare.

Însă, vârful a dorit o revenire în Spania și tocmai ce-a ajuns la un acord cu Tenerife, din liga a doua a Spaniei. Aaron este fratele internaționalului Saul Niguez, starul celor de la Atletico Madrid și se anunța o mare speranță la mijlocul anilor 2000.

Crescut la Academia "liliecilor", chiar a jucat la 17 ani în Champions League pentru Valencia într-un meci cu AS Roma. Doar că nu s-a impus la prima echipă a ibericilor și-a fost împrumutat. Fotbalistul era convocat cu regularitate la toate selecționatele de juniori ale Spaniei.

La Xerez, la Iraklis (Grecia), la Rangers (Scoția), la Celta Vigo și la Recreativo, pentru ca apoi să joace la Almeria și la Elche. Ultimul sezon a evoluat în Portugalia la Braga, unde a bifat 12 meciuri.

Citește și: Fratele lui Pogba negociază cu Dinamo!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.