Tragedie

De la el a pornit totul » Poliţia a reţinut un nou suspect în cazul fanului dinamovist ucis după derby

Ionuț Pătrașcu

Articol de Marius Mărgărit, Victor Vrînceanu  —  Thursday 1st of September 2016 12:00

Poliţia a reţinut ieri un nou suspect, Ionuț Pătrașcu, în cazul uciderii fanului dinamovist Adrian Daniel Matei.

Puștiul omorât după ultimul Derby de România a fost înmormântat sâmbătă. Dar ancheta continuă, iar ieri a fost reținut un alt tânăr în afara celui care e principalul suspect.

După ce Alexandru Badea, alias "Bibiloi", membru al grupului "Radicals" din galeria Rapidului, a fost reținut pentru 30 de zile, ieri a fost reținut pentru 24 de ore și Ionuț Andrei Pătrașcu (26 de ani), alias "Apaca", membru al facțiunii "Hunters" din Peluza Sud Steaua. Dacă instanţa va decide că e necesar, Pătrașcu va primi și el mandat de arestare pentru 30 de zile.

Conform informațiilor Gazetei, de la el ar fi pornit conflictul în urma căruia Badea l-a lovit în cap, pe la spate, cu un obiect contondent, pe Adrian Daniel Matei.

Din rechizitoriul prezentat de Digi, Pătrașcu ar fi vrut să-i ia un fular de la gât unui apropiat al lui Adrian Matei, ar fi demarat o altercație ce s-a încheiat cu lovirea fanului dinamovist: "Victima a început să sângereze, s-a dezechilibrat și a căzut, iar inculpatul a fugit".

Alți doi prieteni ai lui Badea și Pătrașcu, Adnan Taplamaci și Mihai Adrian Popa, sunt cercetați în stare de libertate. Taplamaci e fost junior al lui Dinamo și a plecat din Ștefan cel Mare după o dispută fizică în care a fost implicat și antrenorul Cătălin Dănilescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.