Stranieri

Chiricheș pe loc! Napoli s-a opus plecării stoperului: avea ofertă de la Sampdoria

Chiricheș (în centru) a prins în primele 2 etape ale sezonului numai finalul meciului cu Milan, din minutul 89 // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  Thursday 1st of September 2016 12:00

Napoli s-a opus plecării stoperului român, cerut insistent ieri de Sampdoria. ”Patronul mi-a spus că nu-l vinde”, a explicat Ferrero, președintele genovez.

Chiricheș este condamnat la alt sezon de privit de pe bancă meciurile lui Napoli. Vicecampioana Italiei îl folosește puțin, mai mult la nevoie, dar nici nu-i să drumul să plece.

Sampdoria a insistat, inclusiv ieri, în ultima zi de mercato, numai că Aurelio De Laurentiis s-a opus transferului lui Vlad.

"L-am cerut pe Chiricheș. Fostul fundaș al lui Tottenham este un jucător mare, însă președintele azzurrilor nu îl vinde pe român. Mai sunt puține ore până la închiderea perioadei de transferuri și tratativele sunt dificil de finalizat", se resemnase aseară Massimo Ferrero, patronul genovezilor.

Vlad are șanse tot mai mici să fie folosit la meciurile din Serie A după ce Napoli l-a cumpărat ieri pe Nikola Maksimovici de la Torino, fundașul central sârb de 24 de ani costând 26 de milioane €.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.