Tenis

Două aspecte la care lucrează Simona Halep cu antrenorul ei + De ce e nervoasă în timpul meciurilor: "Aruncatul rachetei e un lucru românesc" :D

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 septembrie 2016

Simona Halep (5 WTA) s-a calificat în turul 3 de la US Open, după ce a învins-o pe cehoaica Lucie Safarova (locul 44 WTA), scor 6-3, 6-4. Jucătoarea noastră a explicat capitolele la care a început să lucreze mai mult cu antrenorul Darren Cahil, invitată fiind în studioul Eurosport de peste Ocean.

"La început am jucat bine, dar după ce am pierdut câteva mingi mi-am pierdut încrederea. Primul set a fost tensionat, dar mi-am zis să mă relaxez și să-mi aduc aminte ce am făcut în primele 3 game-uri. E dificil să joci cu o stângace, știam că e foarte bună. 

Am lucrat mult cu Darren Cahill la agresivitate, îmi place să iau mingea repede. Acum când joc nu mă mai gândesc foarte mult la rezultat, ci la joc. 

Cred că faptul că am aruncat racheta e un lucru românesc. Asta mă ajută să scot afară tot ce e negativ. Nu prea accept greșelile ușoare.

Eu sunt mai dură cu mine. Lucrez la pozitivitate, gândesc mai pozitiv acum. Accept că pot să greșesc, sunt o fată normală. Încerc să rămân pozitivă, dar nu vreau să schimb prea mult din mine", a declarat Simona Halep după meci.

Halep va juca mai departe împotriva Timeei Baboș (locul 34 WTA), care a învins-o pe Richel Hogenkamp (locul 165 WTA), scor 6-2, 6-4.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.