Nationala

EXCLUSIV A venit RMN-ul lui Chiricheș Veste de ultimă oră din cantonament: ce trebuie să facă fundașul lui Napoli

Articol de Marius Mărgărit  —  joi, 01 septembrie 2016

Vlad Chiricheș nu s-a antrenat în această dimineață din cauza unei accidentări și ar putea rata partida cu Muntenegru, de duminică. Totul depinde de un test pe care-l va efectua pe terenul de antrenament vineri dimineață.

Fundașul naționalei în vârstă de 26 de ani a efecutat un RMN, iar astăzi au venit rezultatele care nu sunt deloc concludente, conform unor surse din cadrul FRF. Jucătorul are probleme la menisc. 

În cursul zilei de vineri, Chiricheș va fi nevoit să facă un test ca să vadă dacă îi rezistă genunchiul. El va ieși pe teren, iar dacă testul arată că genunchiul rezistă, va putea fi o soluție pentru meciul cu Muntenegru.

Cum ar putea arăta România fără Chiricheș: Silviu Lung jr. - Mățel, Săpunaru, Dragoș Grigore, Steliano Filip - Stanciu, Hoban, Chipciu - Adi Popa, Andone, Stancu

Cum ar putea arăta România cu Vlad Chiricheș: Silviu Lung jr. - Săpunaru, Chiricheș, Dragoș Grigore, Steliano Filip - Stanciu, Hoban, Chipciu - Adi Popa, Andone, Stancu

Meciul dintre România și Muntenegru va avea loc duminică, de la ora 21:45, pe Cluj Arena și va putea fi urmărit în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.