Nationala

Staff-ul lui Daum, impresionat de tinerii fotbaliști români » Doi jucători de la Viitorul și un dinamovist au fost remarcați: "Uimitor, nu ne interesează vârsta"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 septembrie 2016

Rudi Verkempinck, secundul lui Christoph Daum, s-a declarat plăcut impresionat de tinerii fotbaliști  români cu care a lucrat la echipa națională.

Remarcații belgianului au fost Răzvan Marin și Romario Benzar, de la Viitorul, dar și dinamovistul Dorin Rotariu. 

"Lucrez de 25 de ani în fotbal şi sunt fericit că pot vedea evoluţia jucătorilor tineri în România. Nu doar Răzvan Marin, dar şi Dorin Rotariu şi Romario Benzar au impresionat. Este uimitor. Acesta este viitorul.

Voi merge săptămâna viitoare cu naţionala sub 21 de ani în Danemarca. Aceşti jucători sunt foarte importanţi pentru noi şi dacă vor juca bine vor fi titulari. Nu ne interesează vârsta. Cel mai bun jucător va juca", a spus Verkempinck la conferința de presă de astăzi, conform Digi Sport.

Dorin Rotariu, Steliano Filip, Răzvan Marin și Romariu Benzar se numără printre jucătorii promițători selecționați de Daum pentru meciul cu Muntenegru.

România va juca împotriva Muntenegrului duminică, de la ora 21:45, într-o partidă care va putea fi urmărită în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.