Liga 1

INCREDIBIL! Cum a sfidat Cojocaru familia Reghecampf: "E anormal să faci asta!"

Cojocaru, 20 de ani, are 19 meciuri în Liga 1 în tricoul Stelei

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Saturday 3rd of September 2016 12:00

Portarul a refuzat să semneze cu Anamaria, deşi inclusiv tatăl său i-a recomandat să o facă: "E anormal să am agent soţia celui care îmi e antrenor".

Valentin Cojocaru nu va mai juca în acest sezon pentru Steaua. A fost împrumutat un an la Crotone, în Serie A, însă în spatele plecării lui stau şi lucruri mai puţin ştiute despre modul în care a fost tratat tânărul goalkeeper la trupa roş-albastră.

Gigi Becali a declarat zilele trecute că "tatăl lui Cojocaru a venit să mi se plângă că i-a cerut MM să semneze cu Anamaria, că de-asta nu joacă. Bine, mă, uite că îţi dau drumul să pleci, oricum, nu fac eu la Steaua grădiniţă".

Cojocaru senior, fost arbitru asistent, a ţinut să lămurească ieri: "Niciodată Mihai Stoica nu a venit să-mi propună aşa ceva. Dimpotrivă, MM a fost printre puţinii din club care l-au ajutat şi l-au susţinut întotdeauna pe fiul meu".

Anamaria:  "Dacă l-aș fi vrut, l-aș fi avut"

În schimb, cea care şi-a dorit să-l reprezinte ca impresar pe Cojocaru a fost Anamaria Prodan, cea care l-a şi sunat pe tatăl portarului. Acesta i-a transmis fiului dorinţa exprimată de agentul respectiv.

Reacţia tânărului goalkeeper a fost una care i-a surprins pe toţi, inclusiv pe apropiaţii săi, chiar tatăl său i-a explicat că ar avea de câştigat dacă ar fi reprezentat de Anamaria.

"Nu mi se pare deloc în regulă ca eu să o am ca impresar pe soţia antrenorului meu. Şi dacă nu e normal, nu accept! Când nu o să mai fiu antrenat de Reghecampf şi va mai exista interes din partea respectivului agent, atunci discutăm" a fost reacţia pe care Cojocaru a avut-o la momentul respectiv.

"Nu am cerut niciodată să fiu agentul lui fiindcă îi cunosc impresarul, este un italian care îmi este foarte bun prieten. Dacă mi-aş fi dorit ca Valentin Cojocaru să semneze cu mine, s-ar fi întâmplat deja asta", a explicat zilele trecute Anamaria Prodan.

Arsenal e cu ochii pe el

După meciul de la Manchester, când trupa lui Reghecampf a pierdut cu 1-0, returul din play-off-ul Champions League în care Cojocaru a fost integralist, şeful scouterilor lui Arsenal i-a informat pe şefii Stelei că a rămas impresionat de prestaţia tânărului portar.

"Vom continua să-l monitorizăm fiindcă la ce vârstă are are un potenţial foarte mare pentru a deveni un goalkeeper de top în Premier League", le-a spus respectivul scouter.

Cojocaru a fost aseară titular în meciul România - Luxemburg U21. Debutul pentru Crotone s-ar putea produce pe 12 septembrie, în deplasarea de la Empoli.

250.000 €a încasat Steaua pentru împrumutul la Crotone, echipă care îl poate cumpăra definitiv în vara lui 2017 pentru alţi 750.000 de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.