Liga 1

Titlul 27 a devenit manie » Obsesia Stelei a aruncat în penibil chiar şi anunţurile numărului de spectatori: mereu se termină în ”27”

Articol de Andrei Crăiţoiu   —  sâmbătă, 03 septembrie 2016

Ideea fixă a Stelei, că trebuie să câştige titlul, a aruncat în penibil chiar şi anunţurile numărului de spectatori la meciurile de acasă, toate terminate în "27".

Cu Reghecampf antrenor şi cu MM Stoica manager, titlurile 24 şi 25 ale Stelei au fost însoţite, pe parcursul sezoanelor respective, de sloganuri pe care cei din Ghencea le-au repetat obsesiv.

"US 24" şi "Route 25" au fost mesajele alese de cei care se ocupau de echipă. Acum, clubul n-a mai anunţat ceva asemănător și pentru titlul 27, însă şefii roş-albaştrilor au găsit o altă modalitate prin care îşi manifestă mania privind câştigarea campionatului.

La fiecare meci de pe teren propriu, crainicul arenei informează, pe parcursul reprizei secunde, cu privire la numărul de spectatori care asistă la partidă. De fiecare dată, de când a debutat acest sezon, totalul oamenilor prezenţi pe stadion se termină în 27. Indiferent că s-a jucat în campionat sau în Europa League, asistența Stelei dă cu... 27!


Coincidenţa face ca şi o partidă disputată în deplasare, la care şefii Stelei n-au avut niciun fel de "intrare" pentru a putea mistifica numărul fanilor, să aibă parte tot de un final cu 27. E vorba despre meciul de la Praga, la care au fost 13.527 de persoane. Informație anunțață oficial de vicecampioana Cehiei!

Ce a anunţat Steaua în acest sezon

Meciul Nr. de spectatori
Steaua - Sparta Praga 2-0 37.127
Steaua - Man. City 0-5 45.327
Steaua - Dinamo 1-1 27.027
Steaua - Poli Iaşi 1-1 3.227
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.