Campionate

S-a răzgândit Mourinho? Decizia de ultim moment luată de antrenorul lui United

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 septembrie 2016

În ciuda faptului că Schweinsteiger nu a făcut parte din echipa folosită de antrenorul portughez până acum, neamțul de 32 de ani a fost inclus în lista oficială de jucători a "diavolilor" pentru Premier League.

Anunțul vine în contextul în care Mourinho a făcut cunoscut faptul că Schweinsteiger nu face parte din planurile sale. 

Fiecare echipă din Premier League este nevoită să-și desemneze lotul de 25 de seniori pentru sezonul actual, dintre care opt locuri sunt rezervate jucătorilor de peste 21 de ani, crescuți la o academie de fotbal engleză.

În cazul în care o echipă nu are opt astfel de jucători, lotul de seniori va fi redus. Din cei 25 nu fac parte fotbaliștii mai tineri de 21 de ani.

Lotul lui United: Bailly, Blind, Carrick, Darmian, De Gea, Depay, El-Fitouri, Fellaini, Herrera, Ibrahimovic, Johnstone, Jones, Lingard, Mata, Mkhitaryan, Pogba, Rojo, Romero, Rooney, Schneiderlin, Schweinsteiger, Smalling, Valencia, Young

Jucători U21 care evoluează pentru United: Fosu-Mensah, Martial, Rashford, Shaw

"Este foarte greu ca Schweinsteiger să primească o oportunitate. Nu spun că este imposibil, dar este foarte greu. Avem cinci jucători pentru două poziții, așa că este foarte dificil să apară o oportunitate." Jose Mourinho 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.