Nationala

Daum inovează de la primul meci! Analiza inedită pe care o plănuiește la pauza meciului cu Muntenegru

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 septembrie 2016

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a dezvăluit inițiativa inedită pe care Christoph Daum o va adopta la primul său meci în calitate de selecționer al României.

La pauza meciului dintre România și Muntenegru, Daum va face o scurtă analiză video a unor faze din prima repriză, pentru a îmbunătăți aspecte ale jocului.

"În cabină va fi instalată o întreagă tehnologie video. În pauza meciului, analiștii video vor prelucra două-trei chestiuni în prima repriză, iar acestea vor fi arătate jucătorilor, se vor da două-trei indicații, nu mai mult. Dar totul video, pe ecran, cu imagini din prima repriză.

E vorba despre bloc funcțional, despre mișcări ale unor jucători, bune sau rele, astfel încât să se poată corecta cât mai repede eventualele erori din prima repriză, sau să se poată repeta cât mai des lucrurile bune care se fac în prima parte a meciului", a declarat Andrei Vochin la Dolce Sport.

Meciul dintre România și Muntenegru va avea loc mâine pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.