Liga 1

Reghe, desființat pentru atitudinea afișată față de Daum: "Reghecampf trebuie să o lase mai moale, ciocul mai mic! I-a făcut Becali echipa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 03 September 2016

Marcel Răducanu l-a criticat dur pe Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul Stelei i-a transmis selecționerului Christoph Daum să nu mai vorbească de echipa sa.

"Cine e Reghecampf și cine e Daum? Nu o să ajungă la nivelul lui Daum niciodată, toată viața. În primul rând sunt colegi, sunt antrenori amândoi. Reghecampf are noroc că antrenează Steaua, are jucători valoroși, care într-adevăr fac diferența, dar să începi să dai într-un antrenor de la echipa națională nu se întâmplă în altă parte.

La ce echipă a avut cu Iași, trebuia să câștige. Nu câștigă nici cu Dinamo. Atunci, ce vrea omul ăsta? Nu îl înțeleg pe Reghecampf, trebuie să o lase mai moale, ciocul mai mic. La Steaua putea să îl pună antrenor și pe magaziner, că lua titlul 3 ani. I-a făcut echipa Becali. Ce, a făcut-o el? El băga, el schimba", a spus fostul fotbalist al Stelei și al Borussiei Dortmund, la Digi Sport.

Neconvocarea lui Florin Niță la prima reprezentativă a stârnit conflictul dintre Reghecampf și Daum, iar antrenorul Stelei i-a atras atenția selecționerului cu privire la afirmațiile pe care le face în legătură cu Steaua (detalii AICI).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.