Nationala

Oficialii FRF au explicat de ce terenul de pe Cluj Arena nu arată prea bine » Porumbeii ne-au mâncat gazonul :)

Inamicii gazonului clujean, porumbeii :)

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Sunday 4th of September 2016 12:00

Oficialii FRF au explicat pentru Dolce de ce terenul de pe Cluj Arena nu arată prea bine.

"Am apelat la experți din străinătate pentru refacerea gazonului", a fost declarația lui Răzvan Burleanu înainte de plecarea naționalei la Cluj. Doar că ajunși la fața locului, alături de trimișii UEFA, șefii FRF au intrat în panică în momentul în care au văzut starea terenului de pe Cluj Arena.

Patronul firmei care trebuia să se ocupe de gazon, Mircea Crăciun, a plecat in concediu, deși și-a luat angajamentul că suprafața de joc va fi impecabilă la ora meciului!

Surse din cadrul Federației au susținut pentru DolceSport că "deși gazonul a fost reînsămânțat, rezultatele au întârziat să apară și asta pentru că noaptea porumbeii veneau și mâncau semințele! Ziua, paza era asigurată de un baiat care trebuia să dea ture pe pistă și să sperie porumbeii cu un fluier. Noaptea, porumbeii își făceau de cap. Cei de la UEFA nu au înțeles nimic din procedura românească și bineînțeles că au venit cu un simplu aparat de bruiaj și au rezolvat problema".

"Când am vrut să jucăm cu Spania pe Arena Națională, ni s-a închis stadionul, că n-avea certificate ISU. Când mergem la Cluj, nu există un gazon de 5 stele pentru echipa națională. Sper ca gazonul să ajungă măcar la nivel de 4 stele"
Andrei Vochin, consilier Răzvan Burleanu

45.000 €este suma pe care administratorii Cluj Arena au primit-o din partea organizatorilor Festivalului Untold, desfășurat în perioada 4-7 august

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.