Campionate

Papa Francisc a fost vizitat de jucătorii Romei: ”Toată viața am jucat la victorie. Nu mă mulțumește un egal mediocru”

Căpitanul Totti a discutat câteva minute cu Papa Francisc I la întâlnirea din Sala Clementina de la Vatican

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday 4th of September 2016 12:00

Lobonț și colegii săi de la Roma l-au vizitat vineri pe Papa Francisc I. Fost portar la San Lorenzo, Suveranul Pontif a primit două tricouri albe cu dedicație și numărul 1 pe spate.

Totti și colegii săi de la Roma, între care și Lobonț, s-au trezit vineri mai devreme decât de obicei. Spalletti a devansat antrenamentul pentru ora 8:45, întrucât, la 11 fix, giallorosii aveau o întâlnire specială.

Au fost primiți într-o audiență privată de Papa Francisc I, care i-a invitat la eveniment și pe jucătorii lui San Lorenzo, echipa de suflet a Suveranului Pontif la care a fost portar în tinerețe.

"Să nu mâncați mingea!"

Papa a dat mâna cu fiecare fotbalist, s-a minunat de creasta lui El Shaarawy, a glumit deseori și a zâmbit. Cel mai mult s-a întreținut, evident, cu căpitanul Totti - ca de la Francisc la Francesco -, cei mai emoționați fiind cei 4 argentinieni din lotul capitolinilor, Paredes, Perotti, Iturbe și Fazio.

Francisc I a folosit fotbalul ca să le explice musafirilor că "toată viață am jucat mereu la victorie, nu m-a mulțumit un egal mediocru. Să nu mâncați mingea, ignorând că aveți un coechipier liber".

Amical cu San Lorenzo

Directorul general Baldissoni i-a dăruit Papei două tricouri albe ale echipei, cu numele Francisc și numărul 1 pe spate, unul din ele fiind donat în scopuri caritabile. Așa cum a fost ieri după-amiază meciul Romei cu San Lorenzo, pe Olimpico, organizat sub titulatura de "Sărbătoarea Familiei".

120 €îl costă anual cotizația la San Lorenzo pe Papa Francisc I, care posedă carnetul de socio nr. 88235

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.