Tenis

Probleme pentru Halep la meciul cu Timea Babos: "Am simțit că nu mă mai pot mișca"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 September 2016

La finalul meciului din turul 3 câștigat cu Timea Babos, câștigat cu 6-1/2-6/6-4, Halep a apelat la fizioterapeut din cauza unor probleme la spate și a amânat conferința de presă.

Conform site-ului WTA, românca a preferat să amâne discuția cu jurnaliștii de la US Open pentru a acorda mai mult timp recuperării, iar după aceea a explicat că problema la spate se datorează aerului condiționat de pe arena Arthur Ashe.

La meciul din turul al doilea, când a învins-o pe Lucie Safarova (6-3/6-4), acoperișut terenul a fost tras din cauza ploii.

"La meciul din turul al doilea aerul condiționat a fost prea puternic pe teren (n.r. s-a jucat cu acoperișul tras). Când m-am întors la hotel am simițit că nu mă mai pot mișca. Nu e ceva periculos, nu e ca o accidentare. Dacă mă încălzesc, e mai bine. Dar tot mă incomodează la anumite mișcări", a spus Halep pentru wtatennis.com.

Simona Halep a trecut de Timea Babos în turul al treilea (6-1/2-6/6-4) și va juca în optimile de finală împotriva Carlei Suarez Navarro.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.