Nationala

Rezerva Adi Popa, după 1-1 cu Muntenegru: "Am arătat că sunt profesionist" » Ce zice Pantilimon

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 September 2016

România a terminat la egalitate cu Muntenegru, scor 1-1. Adi Popa și Costel Pantilimon sunt dezamăgiți de faptul că tricolorii au ratat pe final cele 3 puncte, Stanciu irosind un penalty. 

 "A fost un meci de infarct. Nici n-am apucat să mă bucur la gol că a venit cel al lui Jovetici. Păcat că am ratat această victorie. Știam că sunt buni la faze fixe, i-am urmărit bine. 

În afară de mijlocașul dreapta toți aveau peste 1.85. Păcat de acel gol. Ar fi fost o victorie importantă. Mi-aș fi dorit să fiu și eu titular, dar obiectivul echipei este cel mai importante. 

Am intrat pe parcurs, am dat gol, am dat dovadă de profesionalism. E o grupă echilibrată în care sunt 3-4 echipe cu șanse. Sperăm să ne bucurăm la final", a zis Adi Popa la Digi. 

"A fost un meci energic. Mergem înainte. Am făcut un joc bun, chiar dacă rezultatul nu e mulțumitor. Avem spirit de echipă. Nu m-am uitat la penalty. Asta e viață. Nu suntem dezamăgiți de Stanciu. I se putea întâmpla oricui. Trebuie să privim latura pozitivă", a comentat Pantilimon la TVR. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.