Formula 1

Gata, Ecclestone vinde Formula 1! Cine e cumpărătorul și suma astronomică pe care se va face tranzacția

foto: reuters

Articol de Adrian Roman  —  Monday, 05 September 2016

Bernie Ecclestone, directorul executiv al Formula 1 Group, aflat în funcție de 40 de ani, este dispus să cedeze pachetul de acțiuni companiei americane Liberty Media pentru 7,6 miliarde de euro! 

Ecclestone a declarat pentru revista germană Auto Motor und Sport faptul că afacerea se va face până marți, notează The Guardian. 

În cazul unui eventual acord între cele două părți, Ecclestone ar putea renunța la funcția de director executiv al Formula 1 Group, iar procesul ar avea loc până la Marele Premiu din Singapore.

Nu este prima tentativă de preluare a acțiunilor de către Liberty Media. În 2014, compania americană a purtat o serie de negocieri cu firma din Luxemburg, știre ulterior confirmată de cotidianul britanic Daily Telegraph. În luna iunie a anului trecut, RSE Vetures, alături de fondul de investiții autoritar din Qatar, au încercat preluarea acțiunilor, însă fără succes.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.