Nationala

"Dacă rămânea Piţurcă, promova tineri şi avea şi rezultate! Numirea lui Daum e o eroare" » Mircea Sandu analizează prestaţia României şi trage un semnal de alarmă: "Putem juca fără fani"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 septembrie 2016

Mircea Sandu, fost preşedinte al FRF, a analizat meciul României cu Muntenegru, 1-1, şi a spus că echipa naţională ar putea juca următorul meci fără spectatori.

"Nu pot să critic sau să aduc elogii antrenorului. Este un antrenor străin și are nevoie de timp. Cred totuși că este o eroare. Ori îi dai posibilitatea să facă o echipă de perspectivă, ori... . Cred că dacă era menținut în continuare Pițurcă, el ar fi promovat și tineri şi ar fi avut și rezultate mai bune.

Daum nu avea soluții prea multe. Aşa cum a încercat cu Benzar, putea să caute și alte soluții. Mi s-a părut mult prea mult să joci un meci acasă cu Hoban, Săpunaru și Bicfalvi la mijloc. Mi s-a părut o prestație mai slabă a României decât cu Albania. A fost un joc slab al naționalei culminat cu lipsa de concentrare de la acel penalty", a spus Sandu la DolceSport.

"E posibil ca de data aceasta UEFA să ia măsură jocului fără spectatori. S-au aruncat petarde în teren și e un risc. Suntem recidiviști și nu este pentru prima dată" Mircea Sandu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.