Tenis

Ilie Năstase a comentat duelul dintre Halep şi Serena: "Doar ultimul meci e important. E ca la neveste, am avut patru, dar numai ultima contează"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 September 2016

Ilie Năstase a prefaţat întâlnirea dintre Simona  Halep şi Serena Williams, din sferturile de finală ale turneului de la US Open.

Fostul mare tenisman este de părere că important în istoria confruntărilor directe este ultimul meci dintre cele două.

"A jucat de opt ori până în prezent cu Serena, e 7-1 acum în meciurile directe. Dar cele șapte nu contează, doar ultimul meci e important. E ca la neveste, am avut patru, dar doar ultima contează, știți cum e. Iar Simona este în formă bună, intră în meci foarte repede. În toate jocurile de până acum a pierdut doar un set", a spus Ilie Năstase conform Agerpres.

Singura victorie a Simonei în duelurile cu liderul WTA a fost obţinută în 2014, la Turneul Campioanelor, scor 6-0, 6-2. În ultimul meci dintre cele două, disputat anul acesta, Serena s-a impus în două seturi, 6-4/6-3, în sferturile de finală de la Indian Wells.

Meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams se va juca miercuri noapte, de la ora 02:00, ora României şi va putea fi urmărit în direct pe Eurosport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.