Tenis

Organizatorii de la US Open au anunţat programul de miercuri! Când se va juca meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 septembrie 2016

Organizatorii de la US Open au publicat programul sferturilor de finală ale turneului. Simona Halep o va înfrunta pe Serena Williams în această fază a competiției. 

Partida dintre cele două va fi prima de pe arena Arthur Ashe şi se va juca de la ora 02:00, ora României, în noaptea de miercuri spre joi. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Eurosport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la US Open 2016, după ce a învins-o pe Carla Suarez Navarro, numărul 12 WTA, scor 6-2, 7-5. Serena Williams a trecut de Yaroslava Şevedova, scor 6-2, 6-3.

Halep şi Serena s-a duelat de opt ori până acum, iar Simona are o singură victorie, obţinută în 2014, la Turneul Campioanelor, scor 6-0, 6-2. În ultimul meci dintre cele două, disputat anul acesta, Serena s-a impus în două seturi, 6-4/6-3, în sferturile de finală de la Indian Wells.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.