Liga 1

Confesiunea dezarmantă a unui fost fotbalist al Stelei: "Dacă aveam minte, îmi luam 7 apartamente, nu un BMW decapotabil cu care m-am proptit într-un stâlp"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 septembrie 2016

Fostul fundaș dreapta al Stelei, Daniel Bălan, 36 de ani, vorbește despre marile greșeli ale carierei sale, în frunte cu eroarea care a dus la eliminarea roș-albaștrilor în semifinala cu Middlesbrough din 2006. 

Fotbalistul evoluează în L2 la Foresta Suceava, cu care visează
la o promovare, alături de Cristi Popovici (antrenor) și Dorin Goian (președinte).

Când se apucă de povestit, e-n stare să depene ore în șir amintiri savuroase din copilărie. Sau de oricând. 

Bălan regretă greșelile tinereții și face o mărturisire sinceră:

“La instalare, Gigi Becali mi-a dat 50.000 de dolari. Jumătate i-am spart pe un BMW Z3 decapotabil. Eram eu șmecher! După trei luni, m-am proptit cu mașina într-un stâlp pe Calea 13 Septembrie. S-a dus naibii! Dacă aveam mintea de acum, cumpăram cu banii ăia șapte apartamente în Suceava și trăiam toată viaţa numai din chirii”.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Daniel Bălan se destăinuie și explică de ce Olăroiu, Piţurcă și Marin Barbu i-au marcat cariera. Nu uită de episodul Boro, când greșeala lui a costat-o calificarea pe Steaua și vorbește despre accidentarea cumplită la genunchiul drept care, practic, i-a schimbat viața. Toate detaliile în ediția tipărită de astăzi, pe care o găsești în zori la chioșcuri. Poți răsfoi Gazeta și în varianta digitală, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Steaua dă lovitura » Sumă uriașă pentru un potențial uriaș: "În scurt timp va juca și la națională"

Dispuși să trădeze » Liga 1 e pepiniera Stelei

Mergi pe mâna noastră! Găsești cele mai tari ponturi în pagina dedicată pariorilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.