Campionate

Scandal cu recidivă » Ce decizie a luat Guardiola în privința lui Yaya Toure

Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Toader Bogdan  —  miercuri, 07 septembrie 2016

Era de așteptat ca sosirea lui Guardiola pe banca "cetățenilor" să coincidă cu o serie de schimbări la nivelul lotului. Însă puțini erau cei care se așteptau ca doi dintre liderii vestiarului, Yaya Toure și Joe Hart, să fie trecuți pe linie moartă de noul tehnician.

Yaya Toure este un "client" mai vechi al lui Pep, încă de pe vremea când spaniolul antrena Barcelona. Și atunci, ca și acum, Toure nu a fost nici un moment inclus în planurile de viitor ale catalanului, fiind nevoit să părăsească gruparea blaugrana.

"Pep este cel mai bun antrenor din lume, iar eu doar sper că-i va da lui Yaya şansa de a arăta că e încă destul de bun pentru City", declara Dimitri Seluk, agentul lui Yaya Toure, în momentul instalării lui Guardiola în funcția de manager.

Răspunsul lui Pep a fost unul elocvent, Yaya nefiind inclus pe lista de 21 de jucători pentru Liga Campionilor. City joacă în grupe cu Barcelona, Celtic și Borussia Monchengladbach.

Astfel, impresarul Seluk a început să caute următoarea destinație a ivorianului ajuns la 33 de ani. "Yaya are oferte din partea mai multor cluburi. Este dorit de echipe din China și America , dar avem o mulțime de oferte și din Anglia și restul Europei", a declarat agentul jucătorului conform ziarului britanic Daily Star.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.