Stranieri

Criticat de români, lăudat în Belgia » Stanciu apărat după penalty-ul ratat: "Are o inteligență incredibilă în joc! Va ajunge în Bundesliga sau Premier League"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 septembrie 2016

Rudi Verkempinck, secundul lui Christoph Daum de la echipa națională a României, a vorbit despre cel mai scump transfer al celor de la Anderlecht, Nicolae Stanciu, pentru care s-au plătit 9,8 milioane de euro Stelei.

"L-am urmărit pe viu prima dată la meciurile cu Sparta Praga. A fost fenomenal ce a reuşit, a înscris de trei ori. Are o inteligenţă incredibilă în joc şi îmi aduce aminte de Victor Vazquez (n.r. fost fotbalist al Barcelonei, dar care a devenit unul dintre simbolurile lui FC Brugge).

Vede totul foarte repede şi ia decizia cea mai potrivită, chiar dacă e în criză de timp. E un adevărat număr "10" şi execută excelent şi loviturile libere", a spus Verkempinck pentru sportmagazine.knack.be.

Belgianul care îl ajută pe Daum la națională a vorbit și despre ratarea penalty-ului din meciul România - Muntenegru 1-1: "Mental e foarte stabil şi are o voinţă ieşită din comun. În acest moment, era cel mai bun jucător din România. E un profesionist desăvârşit şi iubeşte fotbalul".

"Liga belgiană este doar un pas intermediar în cariera lui. Va ajunge într-un campionat foarte puternic, cum este Bundesliga sau Premier League" 
Rudi Verkempinck

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.