Campionate

VIDEO Le-au dat trezirea! Feroe a adus Ungaria, între primele 8 la Euro 2016, cu picioarele pe pământ

Articol de Aurelian Botezatu  —  Thursday 8th of September 2016 12:00

Maghiarii încă visau, probabil, la entuziasmantul parcurs de la Euro 2016 când au intrat în coliziune cu "zidul" feroez.

Deșteptarea a fost bruscă și dureroasă: 0-0 sau altfel spus două puncte pierdute încă din startul preliminariilor, într-un meci de 2 solist.

Click aici pentru VIDEO!

Dau vina pe vânt

"Unora dintre jucători le lipsește ritmul. Suntem abia la începutul sezonului", a încercat o scuză selecționerul Bernd Storck. Iar portarul Peter Gulacsi, înlocuitorul legendarului Kiraly, a dat vina pe adversar, "o echipă foarte compactă și extrem de periculoasă pe contraatac", dar și pe condițiile în care s-a jucat: "Vântul a bătut foarte tare și se știe că e cel mai mare inamic al fotbalului".

Doar o vară?

Și totuși! Marți seară, Ungaria nu doar că n-a mai fost echipa de la Europeanul francez. Cifrele partidei - șuturi la poartă, cornere, ocazii - devoalează un joc atât de modest încât Feroe, locul 135 în clasamentul FIFA!, n-a avut nicio problemă să-l contracareze. Ca-n vremurile în care vecinii noștri vedeau Mondialele și Europenele doar la televizor.

2 cornereau avut maghiarii în meciul de la Torshavn. Gazdele, 4

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.