Tenis

Geniul care i-a pregătit pe Agassi şi Serena este încântat de Simona! Ce a scris după meciul de azi-noapte

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 septembrie 2016

Serena Williams şi Simona Halep au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest an, în sferturile de la US Open. 

Simona Halep a pierdut greu în faţa Serenei Williams, scor 2-6, 6-4, 3-6, în sferturile turneului de la US Open, după ce a avut o prestaţie foarte bună. Românca a fost prima jucătoare care câştigă un set în faţa Serenei la această ediţie a turneului american şi a fost extrem de apreciată pentru prestaţia ei.

Nick Bollettieri, unul dintre cele mai mari nume din tenisul mondial, a lăudat-o pe Simona şi a spus că aceasta va avea şansa de a câştiga un turneu de Grand Slam.

"Felicitări pentru Simona Halep, Darren Cahill şi echipei lor. Foarte bună prestaţia de la US Open. Mai mult ca sigur veţi avea ocazia de a câştiga turnee de Grand Slam", a scris pe Twitter Nick Bollettieri, antrenorul care i-a pregătit pe Andre Andre Agassi, Maria Șarapova, Jim Courier, Jelena Jankovici, Sabine Lisicki sau Venus și Serena Williams.

Citeşte şi: Halep simte că a ratat o mare şansă » Primele declarații după înfrângerea cu Williams: "A fost cel mai bun meci făcut împotriva ei!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.