Tenis

Elogii pentru Simona Halep » Presa internaţională după meciul cu Serena: "Meci epic! A fost un sfert dramatic"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 September 2016

Simona Halep a pierdut greu în faţa Serenei Williams, scor 2-6, 6-4, 3-6, în sferturile turneului de la US Open.

Halep a avut o prestaţie bună, fiind prima jucătoare care câştigă un set în faţa Serenei la această ediţie a turneului american. După meci, presa internaţională a lăudat modul în care Halep a evoluat împotriva liderului WTA.

"Serena şi Halep au arătat un tenis frumos, mai ales setul doi", scrie USA Today. "Serena Williams pierde pentru prima dată un set la US Open, dar trece de Simona Halep şi se califică în semifinale, după un meci cu schimburi fascinante şi lovituri fantastice", notează scrie tennis.com.

"Serena supravieţuieşte în faţa lui Halep într-un meci epic de la US Open. Numărul 1 mondial a triumat într-unul dintre cele mai bune meciuri ale anului. A fost o confruntare titanică de trei seturi", a scris site-ul wtatennis.com.

"Serena Williams a fost împinsă la limită de Simona Halep, într-un sfert de finală captivant pe arena Arthur Ashe", a titrat The Guardian.

"Serena Williams a câştigat un sfert de finala dramatic şi a scăpat de de o provocare puternică din partea Simonei Halep", notează și  ESPN.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.