Liga 1

Continuă ofensiva pentru transferul lui Gnohere » Contract COLOSAL propus în această dimineaţă

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 septembrie 2016

Harlem Gnohere se află în ultimul an de contract la Dinamo, iar atacantul francez are mari şanse de a pleca, fiind ofertat şi de Steaua.

Vârful de 29 de ani a atras atenţia mai multor cluburi din străinătate, iar Mircea Rednic, cel care a insistat pentru aducerea lui la Dinamo, a dezvăluit că "Bizonul" a primit o ofertă din Emiratele Arabe Unite.

"Gnohere nu a semnat şi nici nu avea cum să semneze cu Steaua pentru că la mijloc e fiica mea, care e impresar FIFA. Trebuie să dea 200.000 de euro dacă semnează. Se vrea o presiune asupra lui. Azi dimineaţă a venit o ofertă din Emirate, dar a refuzat-o, deşi avea salariu de 400.000 de euro pe an. Adica el refuza banii ăştia că să meargă la Steaua?

Gnohere va rămâne la Dinamo până la finalul contractului. Luana are o hârtie prin care poate negocia plecarea lui Gnohere cu orice echipă din străinătate, care e dispusă să ofere 600.000 de euro. Negoiţă a fost de acord cu solicitarea, iar Luana va trata cu orice club din străinatate, nu din ţară", a spus Rednic la Radio Sport Total FM.

1.250.000 €este cota lui Gnohere, potrivit transfermarkt.de

Citeşte şi: EXCLUSIV Rednic renunță la cele mai intime secrete și contraatacă: "Nesimțiții care m-au atacat nu știu că nu m-am operat de tumoră ca să rămân s-o antrenez pe Dinamo" » Motivul plecării, subiectul Gnohere și despre cine spune de la națională: "E un șarpe"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.