Cupa Ligii

VIDEO Air Force Steaua! Echipa roş-albastră a zburat cu o aeronavă personalizată » Care e explicația

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 septembrie 2016

Steaua joacă diseară, de la ora 20:30, în sferturile de finală ale Cupei Ligii contra celor de la FC Botoșani. 

Steaua a plecat în această dimineaţă spre Suceava, unde a aterizat în jurul ora 13:00. Echipa roş-albastră a fost preluată de acolo de un autocar, care a dus-o până la Botoşani. 

Echipa patronată de Gigi Becali a zburat cu o  aeronavă Aviro Air personalizată cu sigla Stelei şi cu steagul României. La sosirea la hotel, jucătorii Stelei au fost aşteptaţi de mai mulţi fani care au vrut să obţină un autograf.

15.000 €a costat-o pe Steaua zborul de la București la Suceava

"Nu e nicio chestie specială, ci doar un semn de gazdă bună din partea noastră. Nu este prima dată, iar Steaua nu este singurul club pentru care facem acest lucru. Dacă echipa pe care o transportăm este de acord, sigla respectivă apare pe aeronavă", a precizat Aurel Bitianu, directorul executiv al companiei de la care Steaua a închiriat avionul, conform Digi.

Echipa probabilă: Stăncioiu - G. Enache, Mitrea, Moke, D. Popescu - Muniru, Bourceanu - Jakolis, Aganovici, De Amorim - Golubovici

Meciul FC Botoşani - Steaua se va disputa de la ora 20:30 şi va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV şi va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.