Cupa Ligii

De la barajul pentru Liga 1, la Europa și banderola Stelei » El e jucătorul care a crescut în 3 luni cât alții în ani întregi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 September 2016

Laurențiu Reghecampf continuă să surprindă pe toată lumea cu sistemele pe care le pune în aplicare la Steaua. În meciul de azi, din sferturile Cupei Ligii cu FC Botoșani, a decis să folosească 4 debutanți, e vorba despre Stăncioiu, Moke, Jakolis și Dennis Man.

Mai mult, și banderola de căpitan va sta pe brațul lui Vlad Achim, un jucător care în urmă cu fix 3 luni îmbrăca tricoul Voluntariului și se lupta la barajul pentru Liga 1 cu UTA Bătrâna Doamnă. În tur, ilfovenii au bătut lejer cu 3-0, iar la retur, Achim și compania au strâns apa care a invadat terenul de la Arad cu pături și mopuri.

650.000 €e cota de transfer a lui Achim, conform transfermarkt.de

Azi, Achim (27 de ani) e căpitanul Stelei după plecarea lui Stanciu la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro și nefolosirea unor jucători precum Bourceanu, Pintilii sau Tamaș.

Totodată, mijlocașul venit de la Voluntari e un om important și în cupele europene pentru Steaua, iar tot de când îmbracă tricoul roș-albastru a primit și prima convocare în lotul lărgit al naționalei României pentru meciul cu Muntenegru, scor 1-1.

200.000 € a plătit Steaua pentru Achim la sfârșitul lunii iunie 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.