Cupa Ligii

Dennis Man poartă un număr cu greutate la Steaua: "Sunt conștient de asta" » Ce a spus după debutul sub comanda lui Reghe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 septembrie 2016

Dennis Man a început partida de la Botoșani din Cupa Ligii ca titular și n-a făcut deloc un meci rău în victoria echipei sale cu 2-0. Fotbalistul de 17 ani a vorbit despre numărul 7 pe care l-a primit la Steaua și despre cum a fost debutul său de astăzi.

"Am fost foarte emoținonat. Nu mă așteptam să joc azi, dar când am aflat că sunt titular am fost foarte fericit. Încerc să mă antrenez cât mai bine și să dau și mai mult.

Azi am aflat că sunt titular. Antrenamentele au o intensitate mai mare, dar mă voi obișnui pentru ca antrenorii să fie mulțumiți de mine. Reghecampf mi-a dat mai multe sfaturi și le-am ascultat. Într-adevăr a fost presiune, dar am încercat s-o gestionez cât mai bine. 

Nu am cerut eu numărul, dar mă bucur foarte mult că port acest număr, sunt conștient că e un număr greu și sper să nu dezamăgesc", a declarat Dennis Man la Dolcesport.

Cel mai cunoscut număr 7 al Stelei de-a lungul istoriei este Marius Lăcătuș, iar ultimul jucător care a avut acest număr înaintea lui Dennis Man a fost Alexandru Chipciu, care s-a transferat la Anderlecht.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.