Nationala

EXCLUSIV Rotariu a creat scandal la națională » Selecționerul s-ar fi rugat de el să intre pe teren

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 septembrie 2016

După ce a fost convocat de Daum pentru meciul România - Muntenegru, 1-1, Dorin Rotariu a făcut deplasarea la naționala de tineret, pentru meciul Danemarca - România 3-0, în care a jucat 20 de minute.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie azi că Rotariu a refuzat să intre în teren pentru naţionala U21, deşi staff-ul i-ar fi cerut-o în mai multe rânduri. Cristi Dulca neagă evenimentele şi spune că l-a menajat pe Roti.

Conform surselor Gazetei, Roti ar fi fost întrebat la pauză de Cristi Dulca dacă poate să joace repriza a doua, iar Dorin i-ar fi replicat: "Nu prea. Sunt obosit, mai bine 30 de minute".

Începând cu minutul 55, secundul lui Dulca, Constantinovici, l-ar fi rugat pe Rotariu, care era la încălzire, să intre, având în vedere că România era condusă. Dinamovistul a refuzat: "Nu, nu, mai stau să mă încălzesc".

Secundul a încercat din nou peste câteva minute, dar Rotariu i-ar fi arătat două degete semnificând că mai stă două minute la marginea terenului. Într-un final, în minutul 68, Rotariu a acceptat să intre.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală materialul integral și află cum Rotariu ar fi înjurat un jucător de la națională.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.