Tenis

Serena s-a enervat când a fost întrebată de meciul cu Halep: "Nu o să repet! Dacă pățeam asta, trebuia să caut altă profesie"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 September 2016

Serena Williams a pierdut în semifinalele US Open, 4-6, 3-6, în fața Karolinei Pliskova și va pierde locul 1 WTA.

La conferința de la finalul partidei, Serena a fost extrem de deranjată de o întrebare legată de meciul cu Simona Halep, din sferturi. Williams a fost întrebată dacă nu cumva a fost obosită după meciul de două ore pe care l-a avut cu Simona și dacă nu s-a recuperat, fapt ce a deranjat-o pe americancă.

"Cu siguranță nu am fost epuizată după meciul din sferturi. Nu o să mă repet. Nu am fost obosită după acel meci. Sunt o profesionistă și joc de peste 20 de ani. Dacă nu pot să mă refac după 24 de ore, nu ar trebui să mai fiu în turneu. Deci cu siguranță nu am fost obosită după meciul de joi seară. Nu a fost un meci de 4-5 ore. M-am antrenat trei ore, deci nu a fost chiar așa mare efort în acel meci.

Am avut ceva probleme la genunchiul stâng, dar nu am fost obosită. Oboseala nu a avut legătură cu înfrângerea în fața Pliskovei. Dacă eram obosită, ar fi trebuit să caut altă carieră.

Nu am putut să mă mișc așa cum am vrut. Când ești accidentată, te gândești la altele", a spus Serena la conferința de presă.

"Nu vreau să vorbesc despre locul 1 WTA, vă mulțumesc" Serena Williams

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.