Tenis

US Open » Simona i-a pus capac! Serena s-a accidentat în meciul cu Halep și a pierdut semifinala: "Tratamentul nu a fost de ajuns"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 septembrie 2016

Serena Williams (34 de ani) a pierdut supremația mondială după ce a fost eliminată în semifinalele de la US Open de Karolina Pliskova.

Antrenorul jucătoarei din SUA, Patrick Mouratoglu, a dezvăluit că Serena s-a accidentat în meciul cu Simona Halep din ”sferturi”, iar cu Pliskova n-a putut juca la cel mai înalt nivel.

"Când eşti accidentat, e greu să joci tenis. Aceasta este explicaţia cea mai simplă. A avut probleme la genunchi şi nu s-a putut mişca pe teren. Să câştigi un meci de un asemenea nivel fiind accidentat este imposibil.

Serena s-a lovit la genunchi în al treilea set disputat contra Simonei Halep. Chiar dacă a avut parte de tratament şi era și adrenalina partidei, nu a fost de ajuns. Ea nu s-a mişcat deloc pe teren la începutul meciului. Aceasta este viaţa sportivilor. Se pot întâmpla asemenea lucruri", a spus Patrick Mouratoglou, conform tennisactu.net.

Halep a pierdut meciul cu Serena, scor 2-6, 6-4, 3-6. În semifinale, jucătoarea din SUA a fost învinsă de Pliskova, scor 2-6, 6-7(5).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.