Stranieri

Florin Andone a fost luat la întrebări de spanioli cu privire la echipa națională: "Vrem să ne calificăm de pe primul loc" » Ce spune despre noua lui echipă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 September 2016

Florin Andone a acordat un interviu spaniolilor de la AS în care a vorbit despre obiectivele de la naționala României și despre responsabilitatea pe care o are la Deportivo la Coruna.

"La echipa națională a fost ok. Am jucat 70 de minute și echipa a dominat partida, chiar dacă am făcut doar egal. Obiectivul nostru este să facem cât mai multe puncte și să terminăm pe primul loc, pentru a ne califica direct la Cupa Mondială, să nu mai trecem prin meciurile de baraj", a declarat Florin Andone.

Atacantul de 23 de ani a ajuns în această vară la Deportivo în schimbul a 4,5 milioane de euro plătiți lui Cordoba. Andone a fost transferat pentru a lua locul lui Lucas Perez, transferat la Arsenal.

"Nu trebuie să ne gândim ce am fi putut realiza dacă mai era și Lucas, trebuie să privim înainte.Înlocuirea lui este o responsabilitate pentru mine și Adan, dar și pentru ceilalți coechipieri.

Nu trebuie să dau 17 goluri sau să încerc să fiu ca Lucas, trebuie să fiu eu însumi. Nu cred că trebuie să fiu cum a fost el sezonul trecut. Lupta mea este cu mine, trebuie să mă autodepășesc. Mereu am jucat ca vârf împins, mă simt cel mai bine acolo", a adăugat Florin Andone.

6 e locul
ocupat de Deportivo la Coruna în La Liga, cu 4 puncte după primele două etape

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.