Campionate

Probleme pentru PSG înaintea confruntării cu Arsenal! Doar remiză cu Saint Etienne! Jese a făcut o criză de nervi

foto: Reuters

Articol de Cristian Adrian Secu  —  sâmbătă, 10 septembrie 2016

În fața a 45.000 de suporteri prezenți pe Parc des Princes, Paris Saint-Germain a terminat la egalitate cu Saint-Etienne, scor 1-1, la capătul unui meci în care echipa lui Emery a ratat dramatic victoria, fiind egalată în prelungiri.

Unai Emery, 44 de ani, instalat în această vară pe banca tehnică a parizienilor, are motive de îngrijorare înaintea disputei de marți seară, din Champions League, contra lui Arsenal.

Fără Ibrahimovici, ajuns în această vară la Manchester United, jocul lui PSG a avut de suferit în partida de ieri, unde Jese și Ben Arfa au evoluat mult sub așteptări.

Saint-Etienne a avut prima mare ocazie a întâlnirii în minutul 27 , când Saivet a încercat să-l învingă pe Trapp cu călcâiul, la capătul unei centrări de pe partea dreaptă. Cinci minute mai târziu, Ben Arfa a scăpat singur cu portarul după o pasă sclipitoare a lui Verratti, dar l-a luat la țintă pe Ruffier, astfel că tabela arăta 0-0 după primele 45 de minute.

Jucătorii lui PSG au ieșit motivați de la cabine. În minutul 48, Verratti a înscris, dar golul a fost anulat, după ce arbitrul dictase fault la Ben Arfa înainte ca italianul să lovească mingea. Jese Rodriguezm, 23 de ani, a fost schimbat în minutul 58 cu Angel di Maria. La ieșirea de pe teren, spaniolul a intrat în polemică cu secundul lui Emery, Juan Carlos Carcedo, și a lovit cu piciorul scaunele băncii tehnice.

Intrarea lui Di Maria s-a văzut imediat, când a furnizat o centrare excelentă pentru Lucas Moura, care a ratat de puțin ținta. În minutul 67, PSG a primit un penalty la capătul unei faze complicate pentru central, după ce Matuidi a fost faultat la marginea suprafeței de pedeapsă. Moura nu a iertat și PSG conducea cu 1-0. Deși părea că jocul se îndreaptă spre o victorie a gazdelor, Robert Beric a adus egalarea în prelungirile partidei, cu largul concurs al lui Trapp, care a fost surprins de șutul slovacului.

PSG se află la al doilea meci fără victorie în campionatul Franței, după ce etapa trecută a pierdut în fața celor de Monaco. Echipa lui Emery a acumulat 7 puncte după primele 4 etape și se află pe locul 3, în spatele lui Guingamp și Monaco, care au un meci mai puțin disputat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.