Nationala

Replică dură a lui Reghe pentru selecționer: "Mai poate să convoace? Să lase declarațiile. Ce încearcă să facă? " » Motivul contrelor dintre cei doi

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 septembrie 2016

După ce a avut mai multe conflicte cu selecționerii naționalei mari, Reghe a avut o replică dură pentru Cristi Dulca, antrenorul naționalei de tineret.

Selecționerul României U21 a lăsat să se înțeleagă că Florin Tănase nu era accidentat și putea să joace în meciul României cu Danemarca, scor 0-3, dar nu a vrut.

"Echipa naţională de tineret nu mai are nicio şansă să se califice, din câte ştiu eu. Ce încearcă acum să facă Dulca? Să dea în jucător? Nu înţeleg. El mai poate să convoace? Mai este antrenor doar la meciul cu Bulgaria sau cum? Nu înţeleg. E o dispută între noi şi ei sau cum? 

Pentru jucătorii de la toate cluburile din România şi străinătate, cel mai important lucru este să joace la echipa de club. Asta este primordial, deci Dulca să lase declaraţiile. Nu are cum să fie mai important să joci la naţională decât la club. Nu ai cum să ajungi la naţională dacă nu joci la club.

Hai să nu punem căruţa înaintea cailor. Nu văd de ce sunt discuţii. Staţi liniştiţi că nu ne învăţăm jucătorii să nu meargă la naţională. Dacă voia să-l păstreze pe Tănase, trebuia să-l păstreze. Care era problema? Trebuia să îl fi păstrat accidentat. Din câte știu eu, de la doctorul nostru, medicul naționalei a spus că Tănase este accidentat și nu poate să joace cu Danemarca", a spus Reghecampf la conferința de presă.

Citește și: Reghecampf prefațează duelul cu Astra: "Nu se poate vorbi despre o campioană" » Ce spune despre Șumudică + antrenorul a venit cu un tricou special

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.