Liga 1

VIDEO Reduta Gruia » CFR a rămas repede în "10", însă a rezistat în fața lui CS U, 0-0, care a atacat cu zvâc doar în repriza secundă

Articol de Răzvan Luţac  —  Sunday 11th of September 2016 12:00

CFR și-a vândut, pe final de august, scheletul. Și vrea să încordeze mușchii, însă nu face decât să se crispeze în moliciunea unui prim "11" lipsit de Petrucci, Cristian Lopez și Jakolis.

Aseară, nervul fals i-a făcut pe ardeleni să înceapă dur duelul cu CSU. Și, până la mijlocul primei reprize, Lopes și Mureșan erau deja avertizați.

Click aici pentru VIDEO!

Ultimul a insistat și a luat "roșu" direct: o talpă pe pulpa lui Apostol Popov, intrare clară de eliminare. Hațegan a fost prompt, iar CFR-ul a rămas în "10" după doar un sfert de meci.

Au cerut penalty

Totuși, oltenii nu s-au avântat spre poarta lui Mincă, avertizat și el după incidentul Mureșan - Popov. Măzărache, Nuno Rocha ori tânărul Manea au atins rar balonul în prima repriză. Iar Rus a profitat și putea marca pe finalul primei reprize.

A fost blocat de Acka, gazdele au cerut penalty, însă Hațegan a rămas nemișcat. Nu și Mulțescu: l-a scos pe debutantul Kelici și l-a introdus pe Zlatinski pentru a întări construcția. Iar Popov a revenit pe postul favorit, în apărare.

Rus, periculos

Și situația s-a schimbat după pauză. Primul care a fost aproape să marcheze, Măzărache, nu s-a întâlnit cu o centrare bună dată de Alin Manea. Zlatinski a tras în blocaj, același Manea îl putea surprinde pe Mincă șutând la colțul scurt. Madson a reluat cu călcâiul. Degeaba, însă.

Tot CFR a ratat cea mai mare ocazie. Cu zece minute înainte de final, Rus a preluat frumos și a șutat sub bară, iar Calancea a scos cu greu.
S-a încheiat 0-0. Iar Craiova a ratat șansa de a fi lider măcar până mâine seară!

15 străiniau jucat aseară, cei mai mulți din această ediție: 9 la Craiova și 6 la CFR

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.