Liga 1

Concluzia lui MM după ce Steaua i-a pierdut pe Varela, Stanciu și Chipciu: "Parcă niciodată nu a fost așa"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 septembrie 2016

Deși Steaua a pierdut mulți titulari, Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, este convins că echipa de acum este mai puternică decât cea din anii trecuți.

Plecările lui Stanciu, Chipciu și Varela nu-l sperie pe MM, care spune că jucătorii de acum au mai multă calitate decât cei din sezoanele precedente.

"Echipa încă nu este omogenă pentru că avem mulți jucători noi. Touși, avem foarte multă calitate în joc. Poate că în sezoanele trecute aveam jucători mai puternici și mai luptători, dar parcă niciodată nu am avut atâta calitate", a spus Stoica la DigiSport.

"Meciul cu Astra nu este un derby. În România este doar un derby: Steaua - Dinamo. Mi-ar plăcea să cred că suntem favoriți în meciul cu Astra. Deocamdată avem punctaj maxim în întâlnirile disputate pe terenuri străine, dar pe teren propriu am pierdut 4 puncte" Mihai Stoica

Steaua va juca în această seară cu Astra, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: MM Stoica în război cu fanii Stelei! Directorul sportiv iese la atac: "Este o lehamite a suporterilor! Sunt plictisiți"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.