Liga 2

Supervedete în Liga a 4-a » 2.463 spectatori plătitori s-au aflat în week-end în tribunele Cluj Arena la debutul oficial al "Şepcilor roşii"

Goga a reușit o "dublă" în primul meci din L4 pentru clujeni Foto cjsport.ro

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 12th of September 2016 12:00

Petrolul, Farul, Rapid, U Cluj. Toate, echipe de tradiție din fotbalul românesc, au fost părăsite de investitori, iar suporterii au preluat puterea la club.

Cumpără cât mai multe bilete chiar dacă nu vin la meciuri, fac donații pentru deplasări și le plătesc fotbaliștilor cele necesare pentru un meci de fotbal. "E un moment important în viața clubului și îi rog pe toți fanii echipei să aibă răbdare cu noi, pentru a ne atinge scopul final: revenirea în elita fotbalului românesc, acolo unde ne este locul. Sper să progresăm meci de meci, să facem totul profesionist ca să avem nişte baze solide", a spus Marius Popescu, antrenorul Universității.

Așa s-a întâmplat și la Cluj, când alb-negrii au jucat cu Unirea Tritenii de Jos și s-au impus cu 12-0, sub privirile primarului Emil Boc și ale viceprim-ministrului Vasile Dâncu. Golurile au fost reușite de Lemac (5), Goga (2), Păcurar (2), Abrudan, Bercea și Fizeșan. Și nu a fost spectacol doar din teren, ci și în tribune, acolo unde fanii au afișat mai multe bannere: "Pornim la noul drum cu același curaj nebun" și "Nu aprindem o nouă flacără, cea veche nu s-a stins. Nu e o nouă poveste cât finalul primeia nu a fost scris".

După ultimul fluier al "centralului" Horaţiu Feşnic, jucătorii Universităţii au cântat cu galeria minute în șir, îngenunchind în fața acesteia.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.