Stranieri

EXCLUSIV Un fost stelist a ajuns în Polonia! Jucătorul a semnat cu o echipă din prima ligă » Primele declarații

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 12 septembrie 2016

După ce și-a încheiat contractul cu Steaua, Cornel Râpă și-a găsit echipă.

Fundașul dreapta a ajuns în prima ligă din Polonia, la Pogon Szczecin. Râpă, 26 de ani, a semnat un contract pe trei ani cu formația care acum se află pe locul 10, cu 9 puncte în 8 etape.

Transferul lui Râpă la Pogon a fost intermediat de impresarul Bogdan Apostu.

700.000 €este cota lui Râpă, potrivit transfermarkt.de

Râpă este unul dintre cei mai titrați fotbaliști români, având în palmares patru titluri de campion: 3 cu Steaua și unul cu Oțelul.

Cel mai important jucător de la Pogon este Spas Delev, iar formația este pregătită de Kazimierz Moskal. De-a lungul istoriei, Pogon nu a cucerit niciun trofeu.

"Am făcut un pas înainte. Știam că în România nu pot juca la un nivel ridicat decât la Steaua. A fost cea mai importantă echipă din cariera mea.

Sunt foarte încântat că am ajuns aici, unde oamenii m-au primit foarte bine. Chiar m-a impresionat modul în care cei de aici m-au primit. Îmi doresc să ajut clubul.

Nu trebuie neapărat să stau 3 ani. Vom vedea ce va fi. Important este să fiu sănătos și să joc cât mai bine. Îmi doresc să ajut clubul să își îndeplinească obiectivul", a spus Cornel Râpă pentru GSP.RO.

"Dupa mai multe zile de negocieri, Cornel Rapa a semnat un contract valabil pentru o perioada de 3 ani de zile cu Pogon Szczecin, o echipa ambitioasa, care isi propune sa creasca de la an la an. Au conditii foarte bune de pregatire, iar Cornel e convins ca aici a gasit mediul perfect ptr a redeveni acel jucator care cocheta cu echipa nationala" Bogdan Apostu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.