Liga 1

Olăroiu dezamăgit de Becali: "M-a durut asta" + Critici la adresa străinilor din România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 septembrie 2016

Cosmin Olăroiu a vorbit despre perioada în care Mirel Rădoi a fost antrenorul Stelei și s-a declarat dezamăgit de modul în care fostul căpitan al roș-albaștrilor s-a despărțit de trupa condusă de Gigi Becali.

"M-a durut că Mirel n-a avut sprijin, cel mai mult m-a dezamăgit ce i s-a întâmplat lui Rădoi la Steaua. Dar a fost o confirmare a ceea ce i-am spus că o să se întâmple. Rădoi va fi un antrenor foarte bun, dar trebuie să treacă de niște etape.

Și eu am plecat de la Steaua în primul mandat. Dar mă așteptam la mai multe lucruri din partea celor din jurul său. Nu îmi face plăcere să vorbesc despre acest aspect", a declarat Olăroiu, conform Dolce.

Antrenorul lui Al Ahli Dubai a vorbit și despre situația fotbalului românesc, dar și despre jucătorii străini din Liga 1.

"Înainte erau patroni care sponsorizau echipele, aveau metode prin care asigurau bugetele echipele. Acum nu cred că mai există patroni, nu știu nici unul. Formațiile trăiesc doar din drepturile TV. Iar banii aceștia se duc pe jucători străini de valoare medie, iar asta o spun ca să fiu generos, când mai bine investeau în creșterea jucătorilor români", a adăugat Olăroiu.

Cosmin Olăroiu a antrenat-o pe Steaua de două ori, prima dată în 2002, iar ultima oară în sezonul 2006-2007. De-a lungul carierei a mai pregăit-o pe Național, Politehnica Timișoara, Al-Hilal, Al-Sadd, Al-Ain și Al Ahli.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.