Liga 1

Scandal și cu fanii » Jucătorii lui Șumudică și-au păstrat nervii și după meciul cu Steaua: cum a refuzat Săpunaru să dea autografe pe tricourile a doi copii steliști

Budescu semnând pe un tricou cu Steaua

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  marți, 13 septembrie 2016

Alibec, Budescu și Săpunaru s-au aflat în prim-plan și după finalul meciului dintre Steaua și Astra de pe Arena Națională.

Spiritele s-au încins pe finalul derby-ului de duminică seară după ce Cristi Săpunaru a sărit să-l bată pe Mihai Stoica, iar Alibec a intrat într-un conflict cu o parte din fanii vicecampioanei aflați la tribuna oficială.

Imediat după fluierul de final al lui Marius Avram, în momentul în care jucătorii ieșeau de pe teren, un suporter stelist a aruncat cu o brichetă direct în capul lui Alibec, iar spiritele s-au inflamat.

Forțele de ordine au intrat violent în mulțime până l-au identificat, l-au luat de gât și l-au dat afară din stadion pe cel vinovat. Ajunși în zona în care erau parcate autocarele, jucătorii au fost din nou actorii principali.

1. SĂPUNARU, MEREU ANTISTEAUA

Chiar dacă au câștigat campionatul în fața Stelei în sezonul trecut, jucătorii Astrei au fost solicitați de către fanii roș-albaștrilor să facă poze și să le dea autografe la finele meciului, chiar în curtea Arenei Naționale. Printre solicitanţi au fost și doi copii, îmbrăcați în tricourile vicecampioanei.

Jucătorii s-au conformat atunci când au fost chemați de fani, iar Budescu și Alibec n-au avut nicio problemă în a semna pe tricoul Stelei, spre amuzamentul lui Gabi Enache, care stătea alături de foștii săi colegi.

În schimb, Cristi Săpunaru, unul dintre cei mai mari antisteliști, a refuzat categoric. "Nu pot să-ți dau semnătură! Doar dacă-mi dai să-ți scriu pe o foaie sau pe ceva, te rog eu frumos!", le-a spus fundașul Astrei copiilor, cu care totuși a făcut o poză.

2. ALIBEC ȘI DIALOGUL ÎNCINS

Imediat după ce-a ieșit din vestiar pentru a se sui în autocar, Alibec a intrat din nou într-un dialog cu suporterii steliști. Dialogul a fost prezentat de DolceSport.

Alibec: - Mi-ați dat în cap! Vezi că mi-ați dat în cap. De ce ați dat?

Suporter: - Cine a dat?
Alibec: - Voi! De ce vorbiți voi când veniți la stadion să înjurați tot meciul? Ia zi, mă!

Suporter: - Că nu-mi place de tine!
Alibec: - Nu-ți place? Nu mai veni la meciuri dacă stai doar să înjuri!

Suporter: - Dacă erai fotbalist erai şmecher!
Alibec: - Bine că ești tu șmecher! De ce nu intri tu să joci? De ce nu intri tu să joci, mă? Că nu poți! Nu mai veni la stadion dacă nu-ți place și abia aștepți să înjuri. Vino să te uiți la meciuri, nu să stai să-njuri, du-te-n ***** *****!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.