Liga 1

VIDEO ”Decari” în alb și negru » Când nimic nu merge bine: Gnohere a ratat un penalty, Zicu a marcat o "dublă", iar tușierul a anulat un gol pentru Dinamo, 1-2 cu ASA

Trei foști dinamoviști, Cordoș, Zicu și Alexa (cu spatele) sărbătoresc prima victorie din acest campionat

Articol de Răzvan Luţac  —  Tuesday 13th of September 2016 12:00

Dinamo a pierdut la ASA după ce Gnohere a ratat un penalty, Zicu s-a răzbunat cu o "dublă" și tușierul Bârjac i-a anulat un gol controversat.

Dinamo are găuri mari în apărare, cu debutantul Popescu ieri în centrul defensivei, însă, culmea!, aseară s-a chinuit în ofensivă. Acolo unde au jucat Gnohere, Lazăr, Palici sau Rotariu, toți cu un început foarte bun de sezon!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciuluI!

"Bizonul", pierdut aseară, a fost eroul negativ al primei reprize. Romera a scos un penalty după un duel cu Mureșan, însă "decarul" a trimis pe lângă. Apoi, pe final, a tras anemic din apropiere.

Întorși de Zicu

Salvatorul putea fi, din nou, Rotariu. După o oră de joc, a reluat o centrare excelentă a lui Oliva în poartă. 1-0 și o aparentă liniște pentru "câini". Aparentă.

Pentru că, imediat, Zicu a dat emoții cu o lovitură de cap. Și era doar avertismentul. Urma o mare surpriză. La poarta lui Mingote, Gnohere își bătea joc de o altă ocazie până să fie înlocuit de Nemec, Lazăr rata și el din fața porții.

Iar gazdele s-au răzbunat prin Zicu. Același fost dinamovist a făcut 1-1 în minutul 78, după o lovitură liberă bătută înșelător, în stil Boldrin, direct pe poartă.

Gol valabil anulat

Și același Zicu a produs surpriza. După ce Romera a ratat incredibil, singur din câțiva metri, "decarul" ASA-ului a făcut 2-1 după o fază lucrată de Belu și Dică.

S-a încheiat tensionat, cu un gol marcat de Nedelcearu, anulat pentru că Oliva era între portar și marcator. Cu toate că Mingote nu a părut deranjat de fundașul dinamovist.

Finalul a fost încins și de o bătaie generală între jucători, cu Zicu și Brănescu în prim-plan. Și a adus prima surpriză uriașă a sezonului. Ultima victorie a ardelenilor în L1 fusese pe 27 februarie!

Fan căzut, 7 minute de întrerupere

În minutul 7 al partidei, "centralul" Găman a oprit partida pentru ca unui suporter dinamovist să îi fie acordate îngrijiri medicale. Acesta ar fi căzut de la o înălțime de 6 metri. O ambulanță SMURD a intrat pe teren și l-a preluat pe suporter după aproximativ 5 minute. Jocul a fost reluat după 7 minute de pauză.

Au avut și al doilea penalty

În minutul 51, Gnohere a fost angajat excelent de Palici, însă a căzut în urma unui duel cu Gabi Matei. Francezul a cerut lovitură de la unsprezece metri, însă n-a primit nimic. Deși arbitrul Găman a acordat corner, reluările au arătat că fundașul lateral nu atinsese mingea.

"Au fost multe greșeli de arbitraj într-un meci care n-a fost deloc spectaculos. Au beneficiat de execuțiile lui Zicu, știam ce poate"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Dinamo va rămâne în sufletul meu, dar azi mi-am dorit să câștig pentru ASA. Cred că la cum e Liga 1 în acest moment pot să mai joc lejer 3-4 ani"
Ianis Zicu, atacant ASA

16meciuri la rând fără victorie avea ASA în L1 până la partida de aseară, 13 înfrângeri şi 3 remize

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.