Liga 1

Lucrare științifică, copy-paste sau corupție?! Ce se ascunde în spatele vizitei făcute de MM Stoica la DNA în dosarul cărților din penitenciare!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 septembrie 2016

MM Stoica a fost audiat la DNA, ca martor, în dosarul privind cărţile scrise în penitenciar, procurorii dorind să afle mecanismul prin care condamnaţii pe baza lucrărilor știinţifice, autentificate de anumite cadre universitare au primit reducerea pedepselor, scrie ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi!

Gazeta Sporturilor a citit 3 dintre cele 4 cărţi ale oficialului Stelei. Excepţia e “FIFA world cup - Brazilia. Statistici. Analize. Concluzii”, o carte în posesia căreia ziarul n-a reușit să intre până în acest moment.

Ce rezultă din lectura celorlalte cărţi scrise de Mihai Stoica? În primul rând, modul, stilul, ironia și chiar și emoticoanele folosite arată că îi aparţin lui MM.

Stilul său e același folosit și înainte de a intra în închisoare, el fiind o perioadă chiar editorialist la Gazeta Sporturilor. În cazul stelistului, procurorii ar putea acuza faptul că respectivele cărţi publicate nu se pot încadra în categoria lucrări știinţifice.

După aceea, ziarul de astăzi face o analiză a textelor publicate de MM Stoica, în primele două pagini, și dezvăluie care sunt acuzațiile procurorilor. Motivele pot fi citite numai în Gazeta Sporturilor, ediția print, sau pe platforma Gazeta Digitală!

Alte subiecte tari în Gazeta de astăzi!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.