Liga 1

UPDATE EXCLUSIV Scandal la Dinamo: Gnohere, trimis la echipa a doua! Primele reacții: "Ionuț Negoiță a hotărât!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Alexandru Răducanu  —  miercuri, 14 septembrie 2016

Surse GSP.ro informează că atacantul de 28 de ani a fost înștiințat în urmă cu puțin timp că a fost trimis pe o perioadă nedeterminată la echipa a doua!

update

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat că decizia luată în privința lui Gnohere i-a aparținut lui Ionuț Negoiță.

"Azi, domnul președinte a fost la Săftica, a discutat cu Gnohere și a luat decizia de a-l trimite la echipa a doua. Dacă nu semnează prelungirea va fi jucătorul echipei a doua. Sper totuși ca exilul să fie de scurtă durată", a spus Dănciulescu la Digi Sport.

Știre inițială:

Decizia șefilor dinamoviști vine după ce Gnohere nu a acceptat pe loc ultima ofertă făcută pentru prelungirea contractului scadent vara viitoare.  El a mai cerut timp să o analizeze, moment în care șefii i-ar fi transmis: "Ok, până te mai gândești, te duci la echipa a doua!".

Gnohere a ratat un penalty la înfrângerea cu ASA, 1-2, și a primit nota 3 în caseta tehnică din Gazetă, cea mai mică a meciului. 


În urmă cu o săptămână, după aducerea lui Nemec, Gazeta a dezvăluit intențiile lui Dinamo: Gnohere să nu mai fie folosit până în vara viitoare, dacă nu-și prelungește acordul. "Să facă 50 de kile în plus și să-l ia Steaua așa, dacă-l mai vrea!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.