Europa League

VIDEO Steliștii au detectat principalul pericol al lui Osmanli: "Am jucat contra lui, e foarte bun"

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 15 septembrie 2016

Alexandru Bourceanu și-a avertizat colegii în privința unuia dintre cei mai periculoși jucători ai lui Osmanlispor înaintea meciului din prima etapă de diseară, de la ora 22:05.

"Este o partidă importantă pentru noi. La prima vedere, Villarreal e favorită, noi și Osmanli ne luptăm la locul doi. Deși e prematur să vorbim, cine câștigă ia o opțiune importantă la calificarea în primăvara europeană. Din ce știu, e fosta Ankaraspor, o echipă cu nume în Turcia, o echipă care a făcut foarte mari investiții.

Îl cunosc personal pe antrenor, pe câțiva dintre jucători, meciul e deschis oricărui rezultat. E clar că la fiecare echipă din Turcia sunt jucători de valoare, sunt investiții, pentru a aduce acești jucători e nevoie de eforturi financiare foarte mari. Mulți au jucat la echipe bune, diferența dintre echipele mari din Turcia și cele medii nu e foarte mari.

Mulți spun că Webo e cel mai periculos adversar, dar eu l-aș nominalliza pe Lawal. Am jucat contra lui, e foarte bun, foarte greu de marcat. Sper să nu marcheze împotriva noastră", a declarat Bourceanu.

Raheem Lawal (26 de ani) e mijlocaș central nigerian și a ajuns la Osmanlispor în luna ianuarie a acestui an de la Eskisehirspor.


Raheem Lawal, foto: nfasports.com

2.500.000 €e cota de transfer a lui Raheem Lawal, conform transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.