Liga 1

UPDATE Andone aruncă bomba pe piața transferurilor! Dinamo, negocieri cu un lider de la Steaua: "El ne-a căutat!" » Jucătorul iese la atac: "Memoria îi joacă feste! Trăiește într-o altă dimensiune"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 septembrie 2016

Ioan Andone a anunțat că Dinamo a negociat în vară cu Alin Toșca, care se afla în ultimul an de contract cu Steaua. Până la urmă, fundașul a ales să prelungească înțelegerea cu echipa roș-albastră.

update 13:50

Alin Toșca a ținut să îi dea replica lui Andone și l-a acuzat pe antrenorul lui Dinamo ca minte, spunând că nu a negociat cu echipa alb-roșie.

 

 Știrea inițială:

"Pot să vă spun și eu despre jucătorii de la Steaua. În vară, am discutat cu Alin Toșca. Am vrut să îl transferăm. El ne-a căutat și a spus că dorea să plece.

A zis că dacă nu se înțelege cu cei de la Steaua, vine la noi. Până la urmă, s-a înțeles cu Steaua și nu l-am mai transferat", a spus Andone la conferința de presă.

 

1.800.000 €este cota lui Toșca, potrivit transfermarkt.de

Toșca, 24 de ani, poate evolua ca fundaș central și fundaș stânga, iar după accidentarea lui Pintilii a fost numit căpitanul Stelei. Acum, fundașul are un salariu de 15.000 de euro pe lună.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.