Liga 1

Rednic este acuzat că îl trimite pe Gnohere la Steaua: "Are un cuvânt de spus! Este combinația letală: antrenor, impresar și comisioane"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 September 2016

Harlem Gnohere trece printr-o perioadă complicată la Dinamo, fiind trimis la echipa a doua a clubului pentru că nu a semnat prelungirea contractului, informație publicată în exclusivitate de GSP.RO

Florin Prunea, președintele celor de la CSMS Iași, a vorbit despre situația de la clubul Dinamo și a spus că de vină este Mircea Rednic, cel care l-a adus pe Gnohere la Dinamo și tatăl Luanei Rednic, impresara francezului.

"Cred că Ionuț Negoiță a procedat corect și e fericit. Care e poziția agentului jucătorului, care e fostul antrenor? Nimeni nu întreabă. Eu cred că Mircea Rednic are un cuvânt de spus în ce se întâmplă acum la Dinamo și nu e normal. E combinația letală: antrenor, impresar și comisioane.

Îi felicit pe Negoiță și Andone pentru cum gestionează situația. A fost o chestiune indusă de Steaua și de Mircea Rednic și nu m-aș fi așteptat la așa ceva. De la început totul era clar.

Un jucător de la Dinamo nu trebuie să ajungă niciodată la Steaua. Mi se pare corectă poziția lui Ionuț. Steaua putea să ofere și 4 milioane, și 5 milioane. Din afacerea asta, Dinamo iese întărită și trebuie să își dea seama că trebuie să investească pentru a se lupta cu Steaua", a spus Prunea la DigiSport.

Citește și: Becali nu renunță la Gnohere! Patronul Stelei a anunțat răspicat: "Va juca la Steaua! Va semna cu noi"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.