Europa League

Umilit în vestiar. Urmează şi amendă! Enache a fost criticat dur de Reghe și va pierde postul de titular

Enache, 26 de ani, a jucat 12 din cele 14 meciuri oficiale ale Stelei din acest sezon

Articol de Ionel Luţan  —  Saturday 17th of September 2016 12:00

Enache a fost criticat dur de Reghe, de faţă cu colegii, va pierde postul de titular mâine seară şi va suporta şi o penalizare financiară de 3.000 de euro.

Gestul lui Gabi Enache de a-şi lovi cu capul un adversar şi, implicit, de a-şi lăsa echipa în inferioritate n-a rămas fără urmări pentru fostul fotbalist al Astrei. A primit reproşuri imediat ce a ieşit de pe teren, din partea lui Mihai Stoica, însă după joc, Enache a trebuit să suporte şi frustrarea antrenorului.

Laurenţiu Reghecampf, care îl criticase dur şi în flash-interviurile de la Dolce şi ProTV, l-a arătat cu degetul, de faţă cu toţi ceilalţi fotbalişti.

"La experienţa ta nu e posibil să judeci o aşa fază ca un amator! Nu te-ai comportat ca un profesionist, din cauza ta am pierdut acest meci. E lipsă de responsabilitate şi o să plăteşti fiindcă eu nu accept aşa ceva!", i-a zis Reghe pe un ton răstit.

Fotbalistul nu a avut nicio reacție, iar tehnicianul a continuat: "Ştiai că ai un cartonaş galben şi tu te pretezi la aşa ceva?! Ce a fost în capul tău?! Cum le explici colegilor ce ai făcut?!".

Reghecampf va propune conducerii şi aplicarea unei amenzi pentru Enache. Sancţiunea ar putea atinge un procent de 25% din salariul pe o lună. Ar însemna un minus de 3.000 de euro pentru Gabi. În plus, săptămâna viitore va fi judecat de Comisia de Disciplină a UEFA şi va încasa o suspendare de două sau trei etape.

"În general nu-mi place să amendez jucătorii, dar nu pot trece cu vederea un asemenea gest, mai ales la un meci de un asemenea nivel"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Reghe mi-a tot zis «Patroane, hai să-l luăm, hai să-l luăm»! I-am spus că-l iau doar dacă-l foloseşte fundaş dreapta. Mi-a zis că da, fundaş va fi. Nu ştiu, parcă nu ştie să se apere, nu ştie să se poziţioneze!"
Gigi Becali despre Enache

0cartonaşe roşii a încasat Enache în precedenţii 6 ani, până la meciul de joi, de la Ankara

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.